Referenties

Gwendolyn van Kuijen

“Ik heb Lidewij de Jager leren kennen als een enthousiaste, leergierige verbinder. Lidewij is gecertificeerd om de Intodrives drijfverenscan in te zetten. Tijdens het opleidingstraject van Intodrives heeft zij laten zien dat ze goed inzicht heeft in de betekenis van de uitkomsten van de drijfverenscan en deze op praktische wijze doorneemt met haar kandidaten. Ze benut de drijfverenscan om kandidaten tot mooie inzichten te laten komen. Met haar enthousiasme, expertise en de drijfverenscan gaat zij vast nog veel meer mooie gesprekken tegemoet.”

Door: Gwendolyn van Kuijen – Intodrives

“Knap hoe je dat allemaal op papier krijgt, je bent een echte psycholoog en wat ben ik blij met jou in mijn kring. Het belangrijkste resultaat van het traject is dat ik weet welke kwaliteiten anderen van mij zien en waar dus mijn sterke punten liggen. Ook de beschrijving van de test resultaten gaven een goed beeld van wie ik ben en wat ik prettig vind.

Ik ben tevreden over het gehele traject bij Lidewij. Het loopbaantraject heeft mij veel fijne inzichten gegeven over wie ik ben en wat ik zoek. In de testresultaten werden zelfs de nuances duidelijk beschreven, echt treffend. Daar haal ik veel uit. Nu alles uitfilteren en een totaalbeeld maken van wie ik ben, wat ik wil, wat ik belangrijk vind en welke drijfveren bij mij passen. Wat ben ik blij met dit traject”.

Door: Anoniem

“Het belangrijkste resultaat van het traject is dat Lidewij me geweldig op weg heeft geholpen. Ik ging mijn eigen wensen en mogelijkheden onderzoeken en ben vervolgens een nieuwe weg ingeslagen wat mijn loopbaan betreft. De coaching gaf me weer een toekomstperspectief. Ik ben inmiddels gestart met de afronding van de opleiding SPH. Ik zou zeker een traject bij Lidewij willen aanbevelen.”

Door: Anoniem